Čo potrebujeme?

  • 300 g špagiet
  • 800 g paradajok
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 červenú feferónku
  • 100 g strúhaného syra
  • 50 g píniových zrniečok
  • 2 PL bazalky
  • 4 PL oleja
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Príprava:

Vnútornú dužinu z paradajok vyberte, prelisujte cez sito a šťavu čo vám vytečie si odložte. Cesnak s feferónkou jemne nasekajte, zmiešajte s paradajkami, 50 g syra, píniami a bazalkou. Všetko rozmixujte s odloženou paradajkovou šťavou, olejom a korením. Odložené paradajky nakrájajte na jemné kocky. Uvarené špagety premiešajte s pokrájanými paradajkami, omáčkou a zvyškom syra.

Original Jedlo.eu » Cestoviny

Print Friendly