Potrebujeme:

  • korenie na ryby
  • filety tresky,pangasa alebo inej ryby
  • olej
  • na šalát :mrazená kukurica
  • mrazené fazuľové lusky
  • 1 červená cibuľa
  • 1 citón
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • koriandrové lístky alebo nasekaná petržlenová vňať

Postup:

V hrnci privedieme vodu k varu a vhodíme do nej zmrznuté lusky fazle a kukuricu.veríme asi 4 minúty.Scedíme a zeleninu ochladíme pod tečúcou vodu.Necháme odkvapkať… …fazuľku a kukuricu preložíme do misy,pridáme najemno nakrájanú červenú cibuľu,citónovú šťavu a nasekaný koriander,alebo zelený petržlen… pridáme mčk,soľ rybie filety okoreníme korením na ryby,alebo ešte niečim štipľavejším….keď sú filety hrubé,tak ich prekrojte,aby sa Vám prepiekli… …rozpálime panvicu s olejom a rybu na nej z každej strany opražíme-vygrilujeme…. …a máme hotovo.

Original Jedlo.eu

Print Friendly