Potrebujeme:

  • 400 g bravčového pliecka
  • 400 g bravčového bôčika
  • 200 g tvrdého syra eidam
  • 5 vajec
  • 1 ČL vegety
  • mletú červenú papriku na posypanie
  • soľ
  • mleté čierne korenie

POSTUP:

1. Umyté pliecko a bôčik dvakrát pomelieme a syr postrúhame. Pridáme celé vajcia, soľ, korenie, vegetu a dobre premiešame.

2.Zmes sformujeme do podlhovastého bochníka, zabalíme do alobalu a pečieme vo vyhriatej rúre 20 až 30 minút pri teplote 200°C.

3.Po vychladnutí roládu rozbalíme, posypeme mletou paprikou a pokrájame. Podávame so zemiakmi v akejkoľvek úprave, alebo studenú s chlebom.

Orifinal Jedlo.eu » Bravčové

Print Friendly