100 g nastrúhaného kokosu., 200 g práškového cukru., 100 g sušeného mlieka., 2 lyžice medu., 1 lyžica oleja., 50 g kandizovaného farebného ovocia., 2 lyžice kakaa., 2 lyžice kokosu.,
Kokos zmiešame s práškovým cukrom a sušeným mliekom. Pridáme med, olej a dve lyžice vody. Všetko prepracujeme na tuhšiu hmotu. Hmotu rozdelíme na tri diely. Do jedného spracujeme na malé kúsky nakrájané kandizované ovocie a potom vytvarujeme valec. Do druhého dielu zapracujeme kakao a hmotu rozvaľkáme na plát hrubý 3 mm. Do kakaového plátu zabalíme valček s ovocím. Tretí diel hmoty bez ďalších prísad rozvaľkáme na plát a zabalíme do neho pripravený stred rolády. Na papier na pečenie nasypeme kokos a roládu v ňom obalíme. Zabalíme do papiera a dáme do chladničky stuhnúť. Stuhnutú roládu nakrájame na tenké plátky.

   

Original vcielkaisr-mojerecepty

Print Friendly