• 700 g filé zo pstruha
  • 2 kolieska ananásu
  • 2 papriky
  • 8 malých cibuliek
  • 8 vykôstkovaných sušených sliviek
  • olej alebo maslo
  • 2,5 dl kyslej smotany
  • 4 lyžice chilli omáčky
  • 3 kvapky tabasca
  • trošku cukru
  • citrónovú šťavu

Filé pokrájame na kocky s rozmerom asi 3 cm. Na rovnaké rozmery pokrájame ananás. Slivky a cibuľky prekrojíme na polovice. Na ihlice ponapichujeme striedavo všetky suroviny, potrieme olejom a ugrilujeme do koňakovo hnedej farby. Podávame na liste šalátu. Prelejeme omáčkou pripravenou zo smotany, omáčky chilli, tabasca, cukru a citrónovej šťavy.

Orifinal Jedlo.eu » Ryby a dary mora

Print Friendly